AANLEG & ONDERHOUD VAN TUINEN

We maken eerst en vooral een afspraak met onze klanten om alle wensen en eisen grondig te overlopen. Daarna maken wij een volledig ontwerp (tuinplan) op waarop alle details duidelijk omschreven worden.

Lees meer

SIERVIJVERS EN ZWEMVIJVERS

Een vijver aanleggen vergt deskundigheid en ervaring. Het is meer dan een put graven in uw tuin en deze vullen met water.


Lees meer

TERRASSEN EN OPRITTEN

De afwerking van uw oprijlaan of parkeerplaats bij uw woning is bepalend voor de uitstraling van uw huis. Wacht niet langer en laat meteen alles afwerken op vakkundige wijze.

Lees meer

SNOEIEN EN VELGEN BOMEN

Bij Crea Tuinen zijn wij ervaren in het snoeien en vellen van bomen in Kalmthout. Alle groottes en afmetingen pakken wij met veel deskundigheid aan.

Lees meer

AFSLUITINGEN

Als tuinaannemer plaatsen wij alle afsluitingen in Kalmthout zodat u verzekerd bent van een mooi afgezette tuin.


Lees meer

TUINHUIZEN

Niet enkel plaatsen wij vijvers, afsluitingen en opritten. Ook opbergruimte in de vorm van een mooi tuinhuis is belangrijk. Bent u daarom op zoek naar een expert in het plaatsen van tuinhuizen in Kalmthout

Lees meer

UW TUIN
ONZE ZORG

Deze tuinarchitect zorgt ervoor dat uw tuin er steeds feilloos bijligt door zowel het gras te maaien als bomen te snoeien of te vellen.
Bart Van Lommel is sinds 2005 actief als tuinaannemer in Kalmthout en omstreken. Met zijn bedrijf Crea Tuinen maakt hij samen met zijn medewerker van uw tuin een echt pareltje. Kiest u voor een totaalaanpak? Dan geniet u van het feit dat u slechts één aanspreekpunt en eindverantwoordelijke heeft om uw grond in een prachtige tuin te transformeren of om uw bestaande tuin een ware make-over te geven.
Omdat we bij Crea Tuinen alle werken uiterst professioneel uitvoeren, beschikken we over een uitgebreid machinepark. Zo kunnen we meteen aan de slag met het juiste materiaal om uw tuin aan te leggen, vijvers te graven of opritten en terrassen te leggen. De machines die we gebruiken zijn:
  • Mini-graver
  • Bulldozer
  • Motoculteur
  • Divers materiaal voor tuinonderhoud
Voor klanten die dit wensen, zorgen wij als tuinaannemer zelf voor een perfect onderhoudsschema om uw tuin in orde te houden. Dit kan inhouden dat we op bepaalde, vaste tijdstippen het gras komen maaien, de hagen komen snoeien, het onkruid komen wieden, … .

Onze Troeven

GEEN HALF WERK

Voor de aanleg van uw tuin in de ruime regio van Kalmthout kunt u bij Crea Tuinen rekenen op een volledige uitvoering van A tot Z. Ook de beplanting zoals hagen, bomen en vaste planten nemen wij voor onze rekening. Uiteraard bekijken we vooraf eerst grondig welke soort beplanting uw tuin nodig heeft zodat het eindresultaat volledig op maat is.

Lees meer

ONDERHOUDSSCHEMA OF EENMALIGE BEURT

Voor klanten die dit wensen, zorgen wij als tuinaannemer zelf voor een perfect onderhoudsschema om uw tuin in orde te houden. Dit kan inhouden dat we op bepaalde, vaste tijdstippen het gras komen maaien, de hagen komen snoeien, het onkruid komen wieden, … .

Lees meer

KWALITEIT

Crea Tuinen staat garant voor een prima afwerking met oog voor detail en mooie resultaten. Wij dragen klantvriendelijkheid, persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel en kunnen daardoor steeds rekenen op tevreden klanten!

Lees meer

VRIJBLIJVEND ADVIES

Geef uw tuin dat tikkeltje meer cachet en kies voor een tuinvijver aangelegd door Crea Tuinen. Wij staan u graag bij met het uitwerken van uw eigen ideeën en zorgen voor een betaalbare offerte op maat. Vul ons contactformulier in voor meer info of voor het maken van een afspraak. Wij helpen u met plezier verder!

Lees meer

Onze realisaties

Onze diensten

PROFESSIONEEL TUINAANNEMER REGIO KALMTHOUT

Onze diensten

Onze diensten

HOME

Hier komt tekst over HOME.