CONTACTEER ONS

ONZE REALISATIES

CONTACTEER ONS

SNOEIEN EN VELLEN VAN BOMEN

Het snoeien en vellen van bomen is voor Crea Tuinen een koud kunstje. Alle groottes en afmetingen pakken wij met veel deskundigheid aan. Zelfs de grootste bomen nemen wij met ons professioneel materiaal moeiteloos onder handen. 

SNOEIEN

In tegenstelling tot wat heel wat mensen denken, is het nog steeds aangewezen om uw bomen en struiken te snoeien in de zomer of in het late voorjaar. Dit zorgt namelijk voor een betere groei en bloei en houdt de boom of plant in topconditie. Ga voor gezonde bomen en planten en kies voor een expert als Crea Tuinen. Wij komen graag langs voor vrijblijvend advies en voor de opmaak van een offerte. 

VELLEN

Het vellen van bomen is een secuur werk dat met heel wat voorzichtigheid en nauwkeurigheid moet aangepakt worden om een eventuele impact op passanten en op nabijliggende huizen en straten te vermijden. Crea Tuinen garandeert u de meest optimale omstandigheden om dergelijke complexe klussen uit te voeren en maakt van de veiligheid van mens en omgeving haar absolute prioriteit. 

CONTACT

Neem contact op met ons en maak gebruik van onze diensten als tuinaannemer. Wij zorgen ervoor dat uw tuin feilloos de winter in kan zodat u tijdens de lente en de zomer optimaal kunt genieten van een prachtig groene omgeving!