CONTACTEER ONS

ONZE REALISATIES

CONTACTEER ONS

DE EXPERT IN HET AANLEGGEN VAN VIJVERS

Een vijver aanleggen is meer dan een put in uw tuin vullen met water. Het voorbereidende werk vergt heel wat ervaring en deskundigheid en dus doet u best beroep op een specialist. Als expert in het aanleggen van vijvers, staat tuinaannemer Crea Tuinen u dan ook graag bij. 

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Eerst en vooral maken we een afspraak om uw wensen samen te kunnen overlopen. Hoe groot mag uw vijver zijn? Wilt u een fontein of houdt u meer van een zwemvijver? Alles kan, alles mag! Daarna zorgen we voor een duidelijk plan waarbij alles voorzien is. Zowel voor funderingen, voor de opbouw, voor beplanting als voor het uitgraven van vijvers kunt u bij ons terecht. 

ZWEMVIJVERS

Wilt u een natuurlijke touch geven aan uw tuin? Kies dan voor een ecologische zwemvijver. Dankzij de nodige filterinstallaties en pompen kunt u heerlijk zwemmen in proper water dat de natuurlijke leefomgeving van de dieren en planten niet aantast. Uiteraard geven we u met plezier een woordje professioneel advies over het onderhouden van uw vijver. Zo maakt u niet alleen een sterke eerste indruk bij uw gasten, maar geniet u bovendien jarenlang van uw verzorgde zwemvijver. 

CONTACT

Geef uw tuin dat tikkeltje meer cachet en kies voor een tuinvijver aangelegd door Crea Tuinen. Wij staan u graag bij met het uitwerken van uw eigen idee├źn en zorgen voor een betaalbare offerte op maat. Vul ons contactformulier in voor meer info of voor het maken van een afspraak. Wij helpen u met plezier verder!