CONTACTEER ONS

ONZE REALISATIES

CONTACTEER ONS

IDEALE TUINHUIZEN VOOR MEER OPBERGRUIMTE

Niet enkel de realisatie van uw vijver, oprit of terras nemen wij voor onze rekening, ook voor het inbouwen van extra opbergruimte in de vorm van een mooi tuinhuis bent u bij Crea Tuinen aan het juiste adres. 

TUINHUIZEN IN ALLE MATEN

Bij elke aanvraag om een tuinhuis te plaatsen en/of te leveren wordt er door ons vooraf een afspraak met de klant gemaakt om een duidelijk beeld te kunnen krijgen van de voorkeuren en wensen. Gaat u voor een klein tuinhuis dat dienst doet als opslagruimte voor wat tuingerief en een grasmaaier? Of prefereert u een tuinhuis dat groter is en waar eventueel ook een quad, moto of diverse fietsen kunnen gestald worden? Bespreek uw verwachtingen en ga samen met ons voor het gewenste eindresultaat! 

LEVERING EN PLAATSING

Tijdens onze eerste afspraak leggen we u als tuinaannemer de diverse mogelijkheden uit wat betreft de levering en plaatsing van tuinhuizen in Kalmthout en omstreken. We tonen u de beschikbare materialen en de standaard types die bij diverse leveranciers voor handen zijn. Wenst u een tuinhuis dat volledig op maat is van uw eigen ontwerp? Ook daar kunnen we voor zorgen. Tijdens het realiseren van uw project houden we ons steeds aan een snelle levering en piekfijne plaatsing zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de extra opbergruimte in uw tuin. 

CONTACT

Welke stijl u ook verkiest, bij Crea Tuinen vindt u hoe dan ook een tuinhuis dat aan uw verwachtingen voldoet. Contacteer ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Samen bekijken we de mogelijkheden met betrekking tot de opbergruimte in uw tuin.