CONTACTEER ONS

ONZE REALISATIES

CONTACTEER ONS

OPRITTEN EN TERRASSEN

PRECISIE IN VAKMANSCHAP, SCHOONHEID IN TERRASSEN

Een terras is een must als u wilt genieten van uw tuin en is bovendien bepalend voor de uitstraling van uw huis. Het aanleggen ervan vergt echter de nodige kunde en kennis. Doe daarom beroep op ons vakmanschap en pronk binnen een mum van tijd met een magnifiek resultaat. Een betaalbaar, kwalitatief en duurzaam terras... Wat wenst u nog meer om de zonnige zomer in uw eigen tuin te kunnen spenderen?! 

DIVERSE UITVOERINGEN

Zowel met een nieuwbouwproject als met een renovatieproject kunt u bij Crea Tuinen terecht voor verschillende vormen van uitvoering van uw opritten en terrassen, gaande van natuursteen tot beton, keramische tegels, arduin gepolierd beton, klinkers en veel meer. Zowel de moderne als de meer rustieke en klassieke woningen worden door ons voorzien van mooie opritten en terrassen. Omdat we u van de allerbeste service willen voorzien, kiezen we er bewust voor om geen kasseien te plaatsen aangezien dit niet binnen onze expertise valt. 

CORRECTE UITVOERING MET OOG VOOR KWALITEIT

De uitvoering door ons team gebeurt steeds met de meest kwalitatieve materialen zodat een lange levensduur gegarandeerd kan worden. Indien gewenst zorgen we als tuinarchitect ook voor het ontwerp en de volledige tuinaanleg. Zo kunnen alle facetten op elkaar afgestemd worden en geniet u gegarandeerd van een schitterend resultaat. 

CONTACT

Doe beroep op ons vakmanschap en neem vrijblijvend contact op voor meer info of voor een offerte op maat van uw project. Wij staan u met plezier te woord!